Joo, viime yönä sitte valvottiin ja säädettiin uusien kotisivujen kimpussa, ihan kivat tuli vaikka vielä korjattavaa löytyy.. Päätin siirtää tosiaan kuulmiset tänne ni on sitte helpompi lisäillä pelkkiä kuulumisia, ei vie niin paljon aikaakaan sitten..

Viime torstaina oltiin Nemin, Onskun ja Äipän kanssa velluanjärvellä metsälenkillä ja siellä Nemi sitten kaikessa vauhdissaan tipahti ojaan. Kuvitteli kai hyppäävänsä pienen ojan yli kun tuli kiire mamin luo ku oli jääny jälkeen haistellessaan jotain herkkua pellolla. kauheen vauhdin kanssa tuli ja ponnisti, mutta oja olikin arvioitua isompi ja sinne mentiin tyylikkäästi makoplätsinä! Pelästyin että nyt se ihan vilustuu kun aika kylmä syystuulikin puhalsi, mutta karvat kuivui siinä vauhdissa aika nopeesti, eikä mitään flunssan oireita ole Nemille jälkeenpäinkään ilmaantunut, koko muu perhe kuitenkin on ihan dukossa.

Löydettiin myös metsätieltä ilmeisesti suden jäljiltä oleva hirven pääkallo ja saman tien käännyttiin kotia kohti. Taas hirmu kyttäystä pusikkoihin ja heti kun koirat on näkevinään jossain jotain ni nousee kylmät väreet et siellä jossain puskassa se susi nyt kyttää meitä.. Onneks ei vielä olla nokakkain mitään niin pelottavaa kohdattu.. (*täytyy koputtaa puuta) Mut kyl se tosiasia on nyt hyväksyttävä että niitä täällä meidän metsissäkin on, kun ovat karjatiloillakin jo pahaa saaneet aikaan. Täytyy varmaan vähän vähentää noita metsälenkkejä. :(

Nyt meillä on myös käytössä ihana uusi järjestelmäkamera :D (jota en ihan vielä osaa kai kauheen hyvin käyttää) sen kanssa ku aikamme Harjotellaan ni saadaan uusia kivoja kuvia taas sivuille. Nyt on muutenki jääny vähän vähemmälle toi kuvaaminen ku on ollu niin hämäriä suhruisia päiviäkin et ei oo kuvat oikein onnistunukkaan..

Ensviikolla on sitte se turun pentunäyttely ja mä olen alottanu jännittämisenki jo.. oon nähny pari kertaa untaki että ollan Nemin kanssa oltu kehässä.. Toivottavasti kaikki menee ihan hyvin ja eiköhän mee, ku ei se kai niin vakava tilaisuus voi olla ja harjottelemaanhan sinne mennään.. Ja saa kyllä sitte tulla nykimään hihasta ja jutteleen ja tietysti antamaan hyviä vinkkejä jos joku meidät sieltä bongaa! ;)

Ensi kertaan, ciao!