2053381.jpg

En oo pitkään aikaan saanut aikaseks siirtää kuvia edes koneelle ja jotenkin on ollu niin kiirettä (mukamas) ettei oo kauheesti kerinnyt kuvaamaankaan.. Mut sain nyt kuitenkin muutaman lokakuussa otetun kuvan siirrettyä tonne verkkoalbumiin.. Ja jotain olis kovasti tarkotus noille kotisivuillekin tehdä, kun niitten kanssa toi inspiraatio on vähän päässyt lopahtamaan, kun tuo koulu on tuonut tullessaan ihan oikeitakin tehtäviä :).

Nemi on juoksunsa jälkeen esittänyt vähän enemmän aikuistumisen merkkejä, esimerkiks äitin koiran Onskun kanssa on pitänyt vähän selvitellä välejä kun Nemi kai haluaa siittä alistuvaisen vauvan roolista "vakavasti otettavaksi nartuksi" :). No ihan normirähinöitä ei edes yhtään reikiä vielä kummassakaan.. *koputtaa kolmesti puuta :)

Olen ennenkin täällä maininnut nemin suuresta rakkaudesta frisbiihin.. 2053441.jpg Nyt olen jopa ajoittain miettinyt että mikä noutaja Nemistä on tullut kun se kantaa sitä frisbiitä mukana ihan jatkuvasti jos vain on mahdollisuus.. Kalantiin kun ollaan menty omille pelloille juoksentelemaan, olen antanut luvan ottaa rakkaan lelun mukaan ja joskus sitä siellä lenkeillä tulee heiteltyäkin, mut pääasia tuntuu Nemillä olevan että saa juosta (kovaa) se frisbii suussa ja ylipäänsä kantaa sitä jatkuvasti mukana. Välillä se tietty sen tiputtaa kun tulee joku kiva haju tai pissahätä. Mutta muutaman metrin etenemisen jälkeen se taas muistaa sen ja menee tohkeissaan hakemaan ja tääs täytyy ottaa kunnon vauhdikkaat kunniakierrokset ja retuuttamalla tappaa taas kerran löydetty saalis.. Oon vaan tässä miettinyt että mahtaakohan muillakin wiipottimilla olla tämmösiä tapoja..?! :) Vai onkse vaan toi meijän hönö.. :D No mut äärimmäisen hauskaa on kuitenkin kattella kun se on NIIN rakas lelu hänelle ja onhan tosi ihanaa sitä Nemin kanssa heitelläkkin, siinä näkee mitä ihmeellisempiä kuvioita ja saa nauraa :D kaikki muu unohtuu sekä multa että Nemiltä, ku Nemi saa kirmata lentävän lautasen perässä..

2053453.jpg

Että tämmöstä täällä :) heipat taas...! :)